Summer Sem

(entry nih takde niat nak kaco entry di bawah)

"Saya, penyimpan mohor-mohor besar Jordan University of Athiq Marzuqi (JUST; abaikn kalo tak same pun) mengumumkan tarikh tasjil untuk bdak2tahun3 (merangkap budak2ngeteh) jatuh pada hari Rabu 27 haribulan Mei 2009, pukul satu tgh hari," kate athiq.

yeayeay...luse tasjil..luse tasjil..

begitulah pengumuman yang baru saje disiarkan secara langsung sebentar tadi di laman web budak2ngeteh.blogspot.com.so jgn lupe ye kawan2, tunaikan kewajipan anda



untuk subjek summer sem nih, aku dah usha2 kat lamanweb courseschedule ngan khidmattolib (aku tau korg pmalas,maka sile klik je). hasilnye, subjek wajib dak2 medik adalah seperti berikut:


dan list untuk subjek ikhtiari(madah khurriah bahasa itali die) yg ade summer sem nih adalah seperti berikut:


dan aku buat deep research untuk subjek2 yang agak speaking london:

animalhealth
fp
nr
cp&i2p
ep
wellness
hgbk
Photobucket


Wellness mmg takde harapan dah.
leh laa kasi cadangan untuk susun jadual..


post script: dan dengan ini aku dan kuchai dan matjoe telah bersepakat untuk amek satu subjek ikhtiari sahaje dan kami akan balik awal tanpa berpanasan lame2.



8 comments:

kamen said...

korg nak amek ikhtiari ape bai?

doraemong said...

weh bncg ikhtiari mane nk amek weh

zulai said...

wellness terbaek.....

Anonymous said...

bee keeping speaking arablah, ia sesuai ntok mereka2 yg ingin memntpkan bahasa arab krn soklan juga dlm bhasa arab. sekian, harap maklum...

zulai said...

DIGITAL LOGIC DESIGN AND COMPUTER ARCHITECTURE (NON-CIE STUDENTS)...

subject mantap nie...

anwar ahmad said...

wellness ade kol 8 je ke?

kalo cmtu xley amik wellness ah..

doraemong said...

amek ep bai

doraemong said...

pas tasjil kite champions league rmai2..

Copyright © 2009 - Yamani Iskan Corner - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template